Erhverv

Få et uforpligtende tilbud

Erhverv

Skal dine bygninger renoveres eller har du planer om et nybyggeri?

Byens Entreprise ApS tager totalentreprisen, når du står overfor et større bygge- eller renoveringsprojekt. Det kan være din butik eller café, der trænger til en makeover. Måske er du flyttet til nye lokaler, hvor alt skal istandsættes fra bunden. Det kan være kontorlokalerne, lageret eller produktionslokalerne, der skal opgraderes til en nyere version. 

Byens Entreprise ApS er med fra start til slut. Vi bidrager med masser af erfaring og sparring til jer i hele processen. Derudover koordinerer vi med alle de involverede håndværkere. Med tømrere, murere og malere inhouse, kan vi rykke hurtigt og lave en gnidningsfri proces uden spildtid. Derudover har vi nære partnere inden for de øvrige håndværksfag, som vi har et velfungerende samarbejde med.

Byens Entreprise ApS er derudover yderst fleksible og tilpasser os så vidt muligt jeres virkelighed og jeres behov. Vi ved, hvor meget det betyder for omsætningen, hvis jeres virksomhed må holde lukket i dagtimerne pga. en renovering. Derfor forsøger vi at lægge vores arbejde udenfor jeres åbningstider og i det hele taget at udføre projektet så effektivt som overhovedet muligt, så I hurtigt er ’back in business’.

Kontakt

Adresse

Jacob Bulls Alle 113
2860 Søborg

Følg os på Facebook

Telefon

Byens Entreprise ApS

- et sikkert valg til et godt håndværk