Murer

Få et uforpligtende tilbud

Murer

Skal facaden renoveres eller er det på tide at udskifte badeværelset?

Vores dygtige murere laver alt murerarbejde i forbindelse med din totalrenovering eller dit nybyggeri. Vi påtager os også enkeltopgaver såsom facaderenovering eller istandsættelse af et badeværelse.

Manglende vedligeholdelse af et hus kan ikke undgå at sætte sine spor. Det kan være i form af sætningsskader eller smuldrende fuger. Byens Entreprise ApS udbedrer alle huller og skader og giver din facade en oppudsning eller omfugning – alt efter behov. Hvis du samtidig ønsker at forbedre isoleringen, laver vi facadeisolering, som er en enkel og effektiv måde at opgradere husets energimærkning.

Hvis du har købt et ældre hus, så har du måske et ønske om at udskifte badeværelset med et nyt og tidssvarende badeværelse. Vi har masser af erfaring på området og giver dig gerne både inspiration og vejledning, når du skal finde frem til en god løsning.

Hvis projektet er et led i en totalrenovering, så er Byens Entreprise ApS parat til at tage totalentreprisen. Med murere, tømrere og malere inhouse styrer vi dit projekt i mål hurtigt og samtidig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt

Adresse

Jacob Bulls Alle 113
2860 Søborg

Følg os på Facebook

Telefon

Byens Entreprise ApS

- et sikkert valg til et godt håndværk