Om os

Få et uforpligtende tilbud

Om Byens Entreprise ApS

Totalrenovering, tilbygninger og faste aftaler

Byens Entreprise ApS er et allround byggefirma i Søborg. Vi påtager os primært totalentrepriser for private og erhvervskunder i forbindelse med både nybyggeri og større renoveringsopgaver. Derudover laver vi gerne faste serviceaftaler med ejendomsselskaber i Storkøbenhavn og på hele Sjælland for den sags skyld.

Derudover sker det naturligvis også, at kunder henvender sig om opgaver inden for hver af de fag, vi mestrer. Så tager vi selvfølgelig også en snak om opgaven og finder en god løsning.

Murere, tømrere og malere in house

Byens Entreprise ApS består af et ungt og energisk team af pt. 10 ansatte, som er ligeligt fordelt mellem de tre faggrupper: murer, tømrer, og maler. Vi er ivrige efter at gøre et godt stykke arbejde, og vi sætter kvalitet og effektivitet højest på dagsordenen. Desuden er vi servicemindede og fleksible.

Det gør det nemt og overskueligt for vores kunder, at vi har så mange forskellige kompetencer in house. Processen bliver enkel, effektiv og strømlinet, og vores kunder behøver kun at forholde sig til og kommunikere med én håndværksvirksomhed.

Effektiv projektstyring og konkurrencedygtige priser

Udover vores egne dygtige håndværkere, har vi gode nære samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag. Det betyder, at vi nemt kan planlægge og koordinere et projekt fra ende til anden. Det speeder processen op og gør, at vi kan udføre vores arbejde uden en masse spildtid og til konkurrencedygtige priser.

Faste aftaler om service og vedligehold

Med ejendomsselskaber (og andre, der måtte have behov for løbende assistance) laver vi faste serviceaftaler om vedligeholdelse. Det kan f.eks. være opgaver i forbindelse med til- og fraflytning af lejligheder. Her er det en stor fordel for vores kunder, at vi favner hele tre af de store håndværksfag.

Kontakt

Adresse

Jacob Bulls Alle 113
2860 Søborg

Følg os på Facebook

Telefon

Byens Entreprise ApS

- et sikkert valg til et godt håndværk