Tømrer

Få et uforpligtende tilbud

Tømrer

Fra totalrenoveringer til nybyg.

Vores dygtige tømrere påtager sig alt tømrerarbejde i forbindelse med din renovering eller tilbygning. Det gælder alt indendørs, såvel som udendørs tømrerarbejde.

Måske ønsker du at fjerne en væg eller sætte nye vægge op, så du får en indretning, der bedre matcher dine behov? Måske er trægulvene i huset blevet slidte og trænger til udskiftning? Eller det kan være, at du vil fjerne det nedsænkede loft og få højere til loftet? Vi har stor erfaring med alle slags renoveringsopgaver, som bidrager til modernisering af din bolig eller din virksomheds bygninger. Indendørs sætter vi dit nye køkken op, lægger nyt gulv, sætter vægge og lofter op.

Udendørs udskifter vi dine vinduer og døre, og lægger dit nye tag. Vi bygger din nye træterrasse, så du kan nyde livet i det fri, og sørger for, at dit hegn står snorlige.

Du har sikkert selv gjort dig en masse tanker omkring dit projekt. Vi lytter til dine ønsker og bidrager gerne til projektet med gode råd, vejledning og inspiration. Vi har masser af erfaring, som vi trækker på, for at dit projekt skal blive udført helt optimalt.

Når det drejer sig om nybyggeri, en tilbygning, renovering af hele huset eller af en førstesal, så tager Byens Entreprise ApS gerne totalentreprisen og styrer hele projektet godt i mål for dig!

Kontakt

Adresse

Jacob Bulls Alle 113
2860 Søborg

Følg os på Facebook

Telefon

Byens Entreprise ApS

- et sikkert valg til et godt håndværk